Speciale verzoeken

ColorPieces beschikt over meer mogelijkheden dan enkel puzzels. Zo kan je op deze site ook:

  • Objecten laten 3D-printen
  • Een 3D tekening/bestand laten maken van een idee van jou
  • Stempels laten maken 
  • Je eigen logo in een sleutelhanger van plexiglas laten maken 
  • Speciale verzoeken gemaakt uit Plexiglas laten maken
  • Een eigen puzzelontwerp laten maken met bv een naam in verwerkt
  • Je afbeelding laten omzetten in een vectorbestand
  • ...

In dit geval kan je best eens een mailtje sturen, en gaan we kijken of ColorPieces hier een oplossing kan voor voorzien! Hieronder wordt over elk item nog wat meer uitleg gegeven, zodat je vragen hierover al beantwoord kunnen worden en je deze niet extra moet vragen. Staat jouw verzoek er niet tussen? Je kan nog steeds de vraag stellen en mogelijks vindt ColorPieces toch een oplossing voor jou! 

Contact: info@color-pieces.be

 

3D-printen

ColorPieces beschikt ook over de nodige 3D-print apparatuur en kennis. Ze kunnen voor jou een object (waarvan je zelf de 3D tekening hebt) 3D printen, en dit tot een grootte van 220x220x250mm. Moest je geen 3D tekening hebben, moet je ook eens kijken bij het volgende onderwerp. De methode van 3D printen is FDM, welke de meest voorkomende is. Bijgevolg zie je in het eindresultaat natuurlijk de kleine laagjes en oneffenheden. het 3D-printen kan in de meest voorkomende basiskleuren (rood-geel-groen-blauw-zwart-wit), andere kleuren gaat van de stock afhangen. Je kan ook altijd op sites van 3D printing enkele leuke items vinden voor te 3D printen! (bv www.thingiverse.com of cults3d.com) 

De prijs van ge3Dprinte objecten is natuurlijk variabel. Dit hangt van vele factoren af, zoals printduur, grootte en gewicht van het object, en moeilijkheid van printen. Om toch een idee te geven, zou het spinnetje in het voorbeeld hier rechts met grootte 100x100x50mm, bv op een 15 euro neerkomen voor enkel en alleen het printen.


3D tekening/bestand laten maken van een idee van jou

Heb je een schets of een idee waar je een 3D bestand of technische tekening van zou willen, dan kan ColorPieces dit ook voor jou ontwerpen (in de meeste gevallen).

Prijs hangt natuurlijk af van werkuren, maar komt neer op een 30 euro per uur. Dan ben je nog goedkoper af als bij andere zaken.

In het voorbeeld hieronder is een ontwerp gevraagd voor een boorplaat voor klei. Na er eerst een tekening van te maken, is het object achteraf ook in plexiglas gesneden. Een simpel design wat de klant toch extreem kan helpen.


Je eigen logo in een sleutelhanger

Had je graag je eigen logo in sleutelhanger vorm gehad? Dat kan! ColorPieces kan gepersonaliseerde sleutelhangers maken voor jouw bedrijf, welk een duidelijk logo heeft wat uit 1 kleur gemaakt kan worden! In het voorbeeld hiernaast zien we een sleutelhanger van het bedrijf Spotify. Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn te bestellen vanaf 50 stuks per keer, waarbij de kostprijs per stuk natuurlijk wat daalt! Lagere aantallen gaat ook, maar dan gaat de prijs iets hoger liggen. Dit ook in prachtig gekleurd plexiglas van 3mm dik. De beschikbare kleuren zijn dezelfde als in de kleuren pagina.


Plexi objecten op aanvraag

ColorPieces heeft de nodige kennis om Plexiglas te bewerken. Dit met max grootte van een A4 papier (20x30cm). Doorschijnend plexiglas kan in diktes 3mm 5mm 10mm, en gekleurd plexiglas (zelfde kleuren als in kleuren pagina) enkel in maten van 3mm. Het voorbeeld van de boorplaat enkele puntjes hierboven is uit plexiglas van 5mm. Prijs is natuurlijk variabel naargelang welk object en materiaal.


Een eigen puzzelontwerp laten uitwerken met bv een naam

Je kan op aanvraag een gepersonaliseerde puzzel met bv een naam of een code in verwerkt. De prijs komt wel iets hoger uit, aangezien er een nieuw design uitgetekend moet worden. De prijs ligt tussen de 25 en 50 euro onder normale omstandigheden.


Afbeelding omzetten in vectorbestand

Colorpieces kan je afbeelding in een vectorieel bestand omzetten zodat deze voor veel meer gebruikt kan worden, bv gepersonaliseerde items. Hier in het voorbeeld een geborduurde handdoek, welke een vectorieel bestand eist. De prijs overeenstemmend met de moeilijkheid van de afbeelding en werkuren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.